Tallers Santa Eulàlia recolza el triatleta paralímpic Dani Molina.

Tallers Santa Eulàlia participa en projecte de patrocina un esportista.

Des que vam conèixer la història d'autosuperació del triatleta Dani Molina, i la magnífica tasca que fa Patrocina un Esportista al món olímpic i paraolímpic; no dubtem apostar-hi i el seu camí cap a Tòquio 2020.
A Tallers Santa Eulàlia apostem per valors com la resiliència, la constància i perseverança. La història de Dani comença als tres anys, quan va començar a practicar natació al Club Metropol de les Palmes de Gran Canària i ja als quatre anys, va fer la seva primera competició.
La seva carrera amb l'esport va continuar durant tota la seva infància i adolescència, no només cenyint-se a la natació; sinó que amb 13 anys va començar a practicar altres esports com el tennis, l'atletisme i el windsurf. Així va continuar amb normalitat la vida fins que amb 22 anys després d'un tràgic accident de moto, que la seva vida va canviar.

triatleta paralímpico Dani Molina sobre su bicicleta.

Tot i que en aquest incident va perdre la cama dreta per sota del genoll, Dani no va deixar que aquest incident li impedís continuar amb allò que més l'apassiona: l'esport.

Després de passar per diverses operacions, problemes amb la pròtesi i un any de recuperació fins a poder tornar a caminar, va prendre la decisió de tornar a nedar i aventurar-se a practicar triatló. Així ha estat com ha aconseguit convertir-se en campió del Món, Europa i Espanya durant dos anys consecutius.

triatleta paralímpico Dani Molina ganando una competencia.

A Tallers Santa Eulàlia estem compromesos amb persones com Dani, que lluiten per complir els seus objectius i autosuperar-se malgrat les dificultats. Aquest mateix propòsit és el que emana a cadascun dels nostres nous projectes.
Cada nou desafiament que se'ns presenta és una nova oportunitat per poder superar-nos i així poder brindar a tots els nostres clients un servei cada cop més excel·lent.

Compartir:

Facebook
WhatsApp
Email
X

Més popular

PRESSUPOSTAR

Especialistes en vehicles elèctrics. Aprofita la nostra tecnologia avançada per al manteniment i la reparació.

RESERVAR

Vols saber quant costa el servei que necessites?, omple el formulari i et farem un pressupost totalment online
No et perdis les

Últimes notícies