UNEIX-TE AL NOSTRE EQUIP A
EN TALLERS SANTA EULALIA

Estem buscant talents per a diferents àrees. Consulta les nostres vacants i forma part d´un equip líder a Terrassa.

TREBALLADORS
+ 0
m2 EN INSTAL·LACIONS
+ 0
ANYS D'EXPERIÈNCIA
+ 0
TREBALLADORS
+ 0
m2 EN INSTAL·LACIONS
+ 0
ANYS D'EXPERIÈNCIA
+ 0

CONVOCATÒRIES OBERTES!

A Tallers Santa Eulalia, ens dediquem a oferir serveis d'alta qualitat en la reparació i el manteniment de vehicles.

persona trabajando en talleres santa eulalia
icon portolafio

ADMINISTRACIÓ

Busquem personal per a la gestió administrativa del taller. Requereix habilitats organitzatives i coneixements en gestió de recursos.
icon recepcionista talleres santa eulalia

RECEPCIONISTA

Cal recepcionista per atenció al client i gestió de cites. Ideal per a persones amb habilitats comunicatives i experiència en atenció al client.
chapista talleres santa eulalia icon

XAPISTA

Oferim vacants per a xapistes amb experiència en reparació i manteniment de carrosseries. Es valorarà experiència prèvia a tallers.
pintor talleres santa eulalia icon

PINTOR

Busquem pintors per a treballs de pintura de vehicles. Requereix precisió i coneixements en diferents tècniques de pintura.

NETEGUATGES

Es necessiten netejacotxes per al manteniment i neteja de vehicles. Ideal per a persones detallistes i amb bon maneig del temps.

POSTULA AQUÍ

*Si us plau diligència aquest formulari per postutar a qualsevol de les nostres ofertes.  TENS MÉS DUBTES?

  Contacta'ns per aquests mitjans

  Visita'ns al nostre taller a Terrassa - Barcelona

  Avda. Santa Eulàlia, 256 – 08223 TERRASSA

  Els nostres horaris

  Dilluns a dijous 8:15 a 13:00 - 15:15 a 18:45
  Divendres 8:15 a 15:00
  Dissabtes i diumenges tancat

  Número de contacte

  +34 (937) 839766

  ADMINISTRAD@R

  Com a part de lequip dadministració, seràs responsable de la gestió de tasques administratives diàries, inclosa lorganització de documents, la coordinació dagendas i la comunicació interna i externa. Busquem persones organitzades, amb habilitats de gestió del temps i excel·lents capacitats de comunicació.

  RECEPCIONISTA

  El recepcionista serà la primera cara visible del nostre taller. Les responsabilitats inclouen rebre els clients, gestionar trucades telefòniques, programar cites i brindar assistència general als clients. Cal una actitud amable i professional, així com habilitats de comunicació i organització.

  XAPISTA

  El xapista serà responsable de la reparació de la carrosseria dels vehicles, inclosa la reparació de danys, allisat i pintura de superfícies. Busquem algú amb experiència al sector, habilitats tècniques i atenció al detall. La capacitat per treballar amb precisió i seguir instruccions de reparació és essencial.

  PINTOR

  El pintor serà responsable de la preparació i la pintura de vehicles, assegurant un acabat impecable. Les tasques inclouen laplicació de pintures, laques i altres recobriments dacord amb les especificacions. Cal experiència prèvia en pintura automotriu, una mà ferma i atenció al detall.

  NETEGUATGES

  El netejacotxes serà responsable de la neteja interior i exterior dels vehicles. Les tasques inclouen rentar, encerar, aspirar i detallar cotxes per assegurar-se que es lliurin en perfectes condicions. Busquem algú amb experiència en neteja de vehicles, atenció al detall i una actitud proactiva.