MÉS DE 40 ANYS D'EXCEL·LÈNCIA
EN MECÀNICA I CARROSSERIA

Som Tallers Santa Eulàlia, el teu taller de confiança a Terrassa, especialistes en mecànica i carrosseria amb certificació oficial de Tesla.

TREBALLADORS
+ 0
m2 EN INSTAL·LACIONS
+ 0
ANYS D'EXPERIÈNCIA
+ 0
TREBALLADORS
+ 0
m2 EN INSTAL·LACIONS
+ 0
ANYS D'EXPERIÈNCIA
+ 0
taller mecanico terrassa
paper icon png

Reparant i Millorant Autos des de fa 43 anys

La nostra empresa es troba en un punt estratègic gràcies a la seva situació en un dels accessos de la carretera nacional N-150, que connecta el municipi de Sabadell amb Martorell, Vacarisses i Manresa després del seu pas per Terrassa, ia la proximitat amb les sortides de l'autopista C-58 connectant-nos amb la resta de poblacions del Vallès Occidental i Vallès Oriental.

Tallers Santa Eulàlia s'ha convertit en un referent al sector automotriu a Terrassa. Durant aquests 40 anys, hem mantingut el nostre compromís amb la qualitat i la satisfacció del client, oferint serveis de mecànica i carrosseria de primera classe.

DES DE 1978

Després d´uns anys d´experiència amb un petit taller de la seva propietat, el Sr. Antonio Olea va fundar TALLERES SANTA EULALIA SL, a la localitat de Terrassa. Als principis de la seva història es tractava d'una empresa familiar que, gràcies als objectius de fidelitat i satisfacció al client, amb el pas del temps ha anat augmentant la seva plantilla i apuntant-se a les necessitats marcades per l'evolució al sector de l'automòbil.

Actualment, l'empresa està dirigida pel Sr. Toni Olea, recolzat en tot moment pel fundador i conservant les pautes de compromís i serietat arrelades al negoci, aconseguint una àmplia cartera de clients on es troben tant particulars com empreses líders dedicades a diversos serveis, entre els quals hi ha empreses líders al sector d'Assegurances d'Automòbil.

CONEIX EL NOSTRE
EQUIP

El nostre equip està format per tècnics altament qualificats i certificats. Cadascun aporta la seva experiència i dedicació per garantir que el teu vehicle rebi la millor cura possible.

REPARACIONS
+ 0
XAPA I PINTURA
+ 0
CLIENTS
+ 0

LES NOSTRES
INSTAL·LACIONS

Comptem amb instal·lacions modernes i equipades amb l'última tecnologia per assegurar que totes les reparacions es facin amb la màxima precisió i eficiència. Visita'ns a Terrassa i descobreix el nostre taller.

EL QUE DIUEN ELS NOSTRES CLIENTS

La nostra millor publicitat són els nostres clients satisfets. Aquí alguns dels seus testimonis:

ELS NOSTRES VALORS

A Tallers Santa Eulàlia, els nostres valors se centren en la qualitat, la confiança i la transparència. Ens comprometem a oferir un servei excepcional a cadascun dels nostres clients, garantint-ne la satisfacció total.

QUALITAT GARANTIT

Excel·lència Garantida

LA MILLOR QUALITAT
Excel·lència Garantida

A Tallers Santa Eulalia, ens comprometem a oferir serveis de la més alta qualitat. Utilitzem peces originals i tècniques avançades per assegurar que cada reparació i manteniment compleixi els estàndards més estrictes.

INNOVACIÓ

Tecnologia d'avantguarda

AMB LA MILLOR
Tecnologia d'avantguarda

Ens mantenim a l'avantguarda de les últimes tecnologies i mètodes al sector automotriu. Els nostres tècnics estan en constant formació per oferir-te el millor en mecànica i carrosseria, incloent serveis especialitzats per a vehicles elèctrics.

CONFIANÇA

El teu taller de confiança

SOM EL TEU TALLER
De confiança

La transparència i honestedat són pilars fonamentals en la nostra relació amb els clients. Informem detalladament sobre cada pas del procés i proporcionem solucions clares i efectives.

CERTIFICACIONS I RECONEIXEMENT

Estem orgullosos de comptar amb diverses certificacions i reconeixements que avalen la qualitat dels nostres serveis.

MARQUES COL·LABORADORES

Treballem amb les millors marques del mercat per oferir-te peces i serveis de la més alta qualitat