PREGUNTES FREQÜENTS

Davant d'un servei de manteniment automotriu és normal tenir interrogants o inquietuds, així que compartim algunes preguntes freqüents dels nostres clients. Si encara no trobeu resposta després d'haver-les llegit, no dubteu a posar-vos en contacte amb el nostre equip d'atenció al client.

PREGUNTES FREQÜENTS

No! Podreu mantenir la garantia del vostre vehicle, sempre que es prenguin en compte les especificacions proporcionades pel fabricant, les quals es poden trobar al manual del propietari.

A tallers Eulàlia ens assegurem que la seva garantia segueixi sent vàlida tenint en compte les especificacions del fabricant i les millors tècniques de manteniment, perquè el seu automòbil pugui gaudir d'una llarga vida útil.

Tan necessari com per evitar qualsevol tipus d'accidents o avaries al teu automòbil.

El sistema de frens d'automòbils actualment utilitza un líquid de frens hidrofílic, que en entrar en contacte amb la humitat de l'aire pot produir corrosió i falles en alguns components o peces del fre, així que cal reemplaçar-lo cada cert temps.

Aquest procediment en general forma part del servei de manteniment preventiu.

  1. Assegureu-vos que el vostre vehicle rebi el manteniment en els intervals especificats al fullet de garantia.
  2. Vaig portar un registre detallat del manteniment del seu vehicle, assegurant-se de col·locar dates, peces instal·lades, número d'identificació del vehicle i el quilometratge registrat a la factura.
  3. Deseu els registres en un lloc segur i fàcil de recordar.
  4. Perquè el servei de manteniment sempre va amb el manual d'instruccions pel propietari.

El més aconsellable sempre serà portar el seu automòbil al concessionari mentre la reparació sigui coberta per la garantia. Per això sempre és important verificar el fons de la seva garantia; però vostè és lliure d'escollir on reparar el seu cotxe.

Així és, encara que el vostre vehicle sigui llogat vostè és responsable de tot el manteniment i reparacions necessàries per al funcionament òptim del mateix. Tot d'acord amb allò establert al contracte de lloguer.

Recordeu tenir sempre en compte consultar el manual del propietari, ja que hi trobareu la informació necessària per saber quines parts específiques ha de reemplaçar i cada quant temps fer-ho. Aquesta pràctica us assegurarà mantenir actives les garanties del vostre vehicle i evitar problemes en el futur que podrien afectar la butxaca o la seguretat.

Tot i que no totes les peces de recanvis són fiables, algunes són fabricades pel mateix proveïdor oferint una garantia més perllongada que la de les peces originals de l'automòbil. Les peces de recanvi subministrades als nostres tallers sempre superaran les especificacions del fabricant.

Aquest punt és força important, ja que en fer-ho evitarà el deteriorament de la bomba d'aigua i en protegirà les parts metàl·liques de l'oxidació, també ajudarà a mantenir la mànega de refrigeració suau i flexibles.

La recomanació és reemplaçar el anticongelant cada dos anys.

Com que aquesta substància no és amigable amb el medi ambient, és possible reciclar i netejar anticongelants vells reemplaçant els additius.

La corretja dentada a una part del motor de combustió, s'encarrega de controlar la sincronització de les vàlvules del motor, així que és una peça important.

En general porten canviar cada 30,000 40,000 km però, cada fabricant té el seu propi i especificacions.