Compromesos amb la Sostenibilitat i Reconeguts per AkzoNobel

Congreso de la Red Activity de Acoat Selected

Enhorabona, Tallers Santa Eulàlia! Ens complau compartir que el nostre taller ha participat recentment al Congrés de la Xarxa Activity d'Acoat Selected, un esdeveniment que va reunir professionals del sector de la reparació de carrosseria per discutir temes crucials com la sostenibilitat i la innovació.

En aquesta important trobada, Tallers Santa Eulàlia no només va tenir l'oportunitat d'aprendre i compartir experiències amb col·legues del sector, sinó que també va rebre un reconeixement especial pel compromís amb la sostenibilitat: la placa AkzoNobel Sustainable Repair Partner. Aquest guardó és un gran honor per al nostre taller i reafirma el nostre compromís amb les pràctiques responsables i respectuoses amb el medi ambient.

Què ens motiva a ésser un taller sostenible?

A Tallers Santa Eulàlia, creiem que la sostenibilitat no és només una tendència, sinó una responsabilitat que tots hem d'assumir. Per això, implementem diverses mesures per reduir el nostre impacte ambiental, com ara:

  • Ús de productes ecològics: Fem servir pintures, vernissos i altres materials d'alta qualitat amb menor contingut de COV (compostos orgànics volàtils) i menor impacte ambiental.
  • Gestió eficient de residus: Implementem un sistema de separació i reciclatge de residus per minimitzar la quantitat de deixalles que van a parar als abocadors.
  • Optimització del consum energètic: Adoptem mesures d'estalvi energètic com l'ús d'il·luminació LED i la instal·lació de panells solars.
  • Formació i sensibilització del personal: Capacitem els nostres empleats sobre la importància de la sostenibilitat i les pràctiques responsables al taller.
Dos representantes con el reconocimiento de AkzoNobel

Més enllà del reconeixement

Per nosaltres, el reconeixement d'AkzoNobel és un incentiu important per continuar avançant en el nostre camí cap a la sostenibilitat. Tot i això, la nostra principal motivació és la satisfacció dels nostres clients i la contribució a un futur més verd per al sector de la reparació de carrosseria.

Reconocimiento otrogado a Talleres Sta. Eulalia por AkzoNobel.

Convidem tots els nostres clients i els professionals del sector a unir-se al nostre compromís amb la sostenibilitat. Junts podem construir un futur més responsable i respectuós amb el medi ambient.

Esperem que aquesta publicació us inspiri a prendre mesures cap a un futur més sostenible. No dubteu a compartir els vostres comentaris i experiències amb nosaltres.

Compartir:

Facebook
WhatsApp
Email
X

Més popular

PRESSUPOSTAR

Especialistes en vehicles elèctrics. Aprofita la nostra tecnologia avançada per al manteniment i la reparació.

RESERVAR

Vols saber quant costa el servei que necessites?, omple el formulari i et farem un pressupost totalment online
No et perdis les

Últimes notícies